Forum mladih

FOrMiraj se Subotom!

FOM Subotom edukativni program podrazumijeva niz predavanja, treninga i radionica koje će se realizovati svake subote od 12 do 15 sati u prostorijama SDP BiH Tuzla.

Slika

FOrMiraj se Subotom!

Ukoliko želiš steći dodatna znanja iz oblasti politike i sa mladim vijećnicama i vijećnicima, direktno zagovarati i kreirati pozitivne promjene u lokalnoj zajednici,  FOM Subotom program je za vas!

FOM Subotom edukativni program podrazumijeva niz predavanja, treninga i radionica koje će se realizovati svake subote od 12 do 15 sati u prostorijama SDP BiH Tuzla. Program je namijenjen svim mladim ljudima od 16 do 30 godina,  bez obzira na njihov drušveno-politički angažman.

Program se realizuje tokom osam mjeseci u godini, u dva ciklusa.

Aktivnosti projekta pružiće ti priliku da usvojiš znanja i praktično ih primijeniš u svojoj lokalnoj zajednici. Predavanja, radionice, projekcije i vježbe o temama kao što su ljudska prava, političko liderstvo, zagovaranje, odnosi s javnošću i druge, uz razgovore sa vijećnicama i vijećnicima, prisustvo na sjednicama i uvidom u rad Općinskog vijeća Tuzla, omogućiće ti da direktno i praktično kreiraš pozitivne promjene u društveno-političkoj stvarnosti.

FOrMiraj se Subotom!

Javni poziv za učešće na programu otvoren je do 17. februara 2014. godine (23:59), kada će prijavljeni_e biti obavješteni_e o učešću.

Dodatne informacije o programu i aplikaciju možete preuzeti ovdje. (http://sdptuzla.ba/fom/fom-subotom/)

Aplikacije poslati na mail fomsubotomtz@gmail.com.

FOM Subotom Organizacioni tim

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.