Zenica

FOM SDP Zenica organizovao tradicionalni malonogometni turnir

Na turniru je nastupilo osam ekipa, i to: Gornja Gračanica, Banlozi, Blatuša, Putovići, Nemila, Jalija, Carina i Crkvice

Slika

Da Forum mladih SDP Zenica i dalje okuplja mlade ljude dokaz je i tradicionalni turnir u malom nogometu koji su organizavali u subotu (10.05.2014. godine) na sportskim terenima Kamberović polja. Mladi su se, ovaj put zanemarujući politiku, nadmetali u sportu.

Na turniru je nastupilo osam ekipa, i to: Gornja Gračanica, Banlozi, Blatuša, Putovići, Nemila, Jalija, Carina i Crkvice.

Pobjednik turnira je ekipa Gornje Gračanice koja je u finalnoj utakmici pobjedila ekipu Putovića sa 3:2.

Inače, turniru je prisustovalo oko 120 mladih ljudi sa prostora Općine Zenica.

Iz Foruma mladih SDP-a Zenica zahvalili su se svim učesnicim aturnira idruženja mladih ljudi, te najavili treći po redu malonogometni turnir u njihovoj organizaciji koji će se održati naredne godine kako bi mladima omogućili što više druženja i pozitivne energije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.