Zenica

FOM SDP BiH Zenica položio cvijeće na tuzlanskoj Kapiji i Smetovima

Porodice i brojne delegacije su povodom 19. godišnjice od masakra na kapiji, nakon spomen obilježja “Aleja mladosti”, položili cvijeće i na Kapiji u Tuzli

Slika

Delegacija Foruma mladih općinske organizacije SDP BiH Zenica posjetila je Tuzlu, gdje je položila cvijeće na mjestu gdje je 25. maja 1995. godine ugašen 71 mladi život. Porodice i brojne delegacije su povodom 19. godišnjice od masakra na kapiji, nakon spomen obilježja "Aleja mladosti", položili cvijeće i na Kapiji u Tuzli.

U isto vrijeme na Smetovima kod spomenika palim borcima u Drugom svjetskom ratu i odbrambeno oslobodilačkom ratu 1992. 1995. godine oko tridesetak mladih ljudi položilo je cvijeće. Posebno želimo naglasti da su članovi Foruma mladih SDP BiH Zenica taj dan nosili crne trake oko ruke u znak sjećanja na nevino stradale mlade ljude u Tuzli na tuzlankoj Kapiji.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.