FOM SDP BiH u borbi protiv diskriminacije

Proteklog vikenda u organizaciji Inicijative mladih za ljudska prava u Bosni i Hercegovini održan je seminar pod nazivom Diskriminacija i lokalna zajednica u okviru programa “Jednakost za sve – Kolacija organizacija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije”.

Ovaj trening seminar imao je za cilj učesnicima i učesnicama dati potrebne informacije o načinima djelovanja na lokalnom nivou u slučajevima diskriminacije iz perspektive lokalnih političkih predstavnika, te motivisati ih na takvo djelovanje u njihovom budućem političkom radu.

Aktivisti FOM SDP BiH  iz Čapljine, Tešnja, Nemile, Sarajeva, Ilidže i Brčkog uzeli su aktivno učešče i iskazali su najviše interesovanja za ovu temu, te ujedno bili najbrojnija delegacija na seminaru.

Ono što se može zaključiti je da se u različitim zajednicama stanovnici se  suočavaju sa različitim vrstama diskriminacije. Ovaj seminar mladim vijećnicima i političkim aktivistima SDP BiH će poslužiti kao dobra osnova za borbu protiv diskriminacije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.