Travnik

FOM SDP BiH Travnik se stavlja na raspolaganje Kantonalnoj upravi za civilnu zaštitu, Službi za civilnu zaštitu i Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Travnik

Voljni smo pomoći materijalno i u ljudstvu, u okviru naših mogućnosti, te se ovim putem stavljamo na raspolaganje Kantonalnoj upravi za civilnu zaštitu SBK, Službi za civilnu zaštitu Općine Travnik i Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Travnik

Slika

Obzirom na tešku situaciju i poplave koje su zadesile šire područje Općine Travnik, uzrokovane višednevnim i obilnim padavinama, Forum mladih OO SDP BiH Travnik ovim putem izražava želju i spremnost da pomogne u područjima u kojima je ugrožena imovina i životi naših sugrađana.

Voljni smo pomoći materijalno i u ljudstvu, u okviru naših mogućnosti, te se ovim putem stavljamo na raspolaganje Kantonalnoj upravi za civilnu zaštitu SBK, Službi za civilnu zaštitu Općine Travnik i Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Travnik.

Također, pozivamo i sve građane Općine Travnik, koji su u mogućnosti, da se u što većem broju uključe i pomognu našim sugrađanima u područjima gdje postoje poplave ili opasnost od poplava.

Pokažimo solidarnost i pomozimo onima kojima je to potrebno.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.