Forumaši i forumašice u posjeti Novom Sadu

FOM SDP BiH i KO FOM SDP BiH Sarajevo potpisali saradnju sa LSVO

Proteklog vikenda upriličena je posjeta KO FOM SDP BiH Sarajevo i FOM SDP BiH Novom Sadu. U sklopu ove posjete, potpisanii su Sporazumi o saradnji između Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) i FOM SDP BiH, te Gradske organizacije LSVO Novi Sad i KO FOM SDP BiH Sarajevo. Ispred organizacija sporazume su potpisali predsjednica LSVO Bojana Begović, predsjednik FOM SDP BiH Damir Filipović, predsjednik LSVO Novi Sad Nenad Vezmar i predsjednik KO FOM SDP BiH Sarajevo Adnan Sobo.
SON_8337Ovi sporazumi, formaliziraju i nadograđuju postojeću saradnju između podmladaka političkih partija, koja postoji već duži niz godina. Ovim sporazumom, saradnja se fokusira na poljima: učvršćivanja međusobne saradnje i izvještavanja o zajedničkim aktivnostima; podršci između organizacija za vrijeme održavanja predizborne kampanje u vidu radnih posjeta i učešća u kampanji; saradnje u oblasti političke edukacije mladih političara i političarki, te zajedničkom djelovanju na očuvanju antifašističkih vrijednosti.
Smatrajući da prijateljstvo nema rok trajanja, ovaj sporazum je potpisan bez vremenskog ograničenja.Forumašice i forumaši koju su bili u posjeti, pored zajedničke sjednice i protokolarnog dijela oko potpisivanja sporazuma, imali su priliku obići drugi najveći grad u Srbiji i vojvođansko sjedište – Novi Sad. Širenje prijateljstva, upoznavanje i druženje sa drugaricama i drugovima sa političkim podmlacima lijeve orjentacije, trajna je misija FOM SDP BiH i KO FOM SDP Sarajevo. Organizacije FOM SDP BiH i KO FOM SDP Sarajevo, nastaviće sa očuvanjem postojećeg i sticanjem novog prijateljstva sa političkim podmlacima u regionu, radi lakše implementacije zajedničkih ciljeva.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.