Elementarne nepogode u BiH

FOM SDP BiH pozvao članove da se stave na raspolaganje Civilnoj zaštiti

Forum mladih SDP BiH pozvao članove, simpatizere i građane da se stave na raspolaganje Civilnoj zaštiti i stanovnicima ugroženih područja koji trebaju pomoć

SlikaForum mladih SDP BiH pozvao je svoje članove, aktiviste, simpatizere i građane da se u ugroženim područjima Bosne i Hercegovine, koja su posljednjih 24 sata pogođena katastrofalnim vremenskim neprilikama i poplavama, stave na raspolaganje Civilnoj zaštiti i građanima kojima je u ovim teškim trenucima prirodne katastrofe potrebna pomoć.

Članovi Foruma mladih SDP BiH, će se prema potrebi staviti na raspolaganje Civilnoj zaštiti i u koordinaciji sa Civilnom zaštitom učestovati u zaštiti stanovništva i materijalnih dobara gdje god je to potrebno na ugroženim područjima. Svi članovi  Foruma mladih SDP BiH su pozvani da se stave na raspolaganje u matičnim općinskim organizacijama, posebno u ugroženim područjima da bi po iskazanoj potrebi bili angažovani.

Paralelno sa općom mobilizacijom članstva Foruma mladih SDP BiH u Sarajevu, Zenici i Tuzli su organizovani i punktovi gdje će se skupljati hrana, voda, higijenske potrepštine, grijalice, odjeća, deke i ostalo što će u skladu sa iskazanom potrebom biti dostavljeno građanima u ugroženim područjima.

Članovi Foruma mladih SDP BiH i SDP BiH, kao i građani mogu gore navedene potrepštine namjenjene građanima u ugroženim područjima donirati na punktovima u: Sarajevu (Kantonalni odbor SDP BiH Kantona Sarajevo, ulica Branislava Đurđeva 8, Centar, u periodu od 9-20 sati, tel. 061 594-396), Zenici (Kantonalni odbor SDP BiH Zenice, ulica Masarykova 48, Zenica, u period od 9-16 tel.032 401-061) i Tuzli (Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla, ulica Turalibegova 43, Tuzla, u periodu od 10-18 sati, tel. 035 275-143, III sprat) i Travniku (Kantonalni odbor SDP BiH Travnik, ulica Bosanska 69, Travnik, tel.030 510-922 ili 062 873-681)

Pozivamo sve da u ovim teškim trenucima za građane Bosne i Hercegovine, a posebno za stanovnike na ugroženim područjima, iskažu dobro poznatu solidarnost i humanost te svojim skromnim doprinosom pomognu da zajedno olakšamo teške trenutke kroz koje prolaze stanovnici područja zahvaćenih nezapamćenim poplavama u novijoj historiji naše zemlje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.