FOM SDP BiH potpisao Deklaraciju o interesima mladih u BiH

Forum mladih Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, zajedno sa još devet omladinskih organizacija bosanskohercegovačkih parlamentarnih stranaka potpisao je u Sarajevu Deklaraciju o interesima mladih u Bosni i Hercegovini. Naime riječ je o Deklaraciji koju je inicirala neformalna grupa mladih predstavnika političkih stranaka za međustranačku i međuentitetsku saradnju, Rokada – Mreža mladih političara”, a koja je rezultat višemjesečnog rada mladih predstavnika političkih stranaka u Bosni i Hercegovini.

Nakon ptopisivanja Deklaracije, Damir Filipović, predsjednik FOM SDP BIH istakao je kako je ovo još jedan u nizu napora da se mladima u Bosni i Hercegovini obezbijede bolje uslovi za život, ističući kako je SDP BiH nešto ranije već napravio veliki „demokratski iskorak“ kada su u pitanju mladi, te na liste za predstojeće lokalne izbore uvrstio više od 40% mladih. “Želim da podsjetim da se na listama SDP BiH za lokalne izbore SDP BiH nalazi se 861 mladi kandidat i kandidatkinja, čime je naša partija pokazala veliki stupanj odogovornosti prema mladima u našoj zemlji”, zaključio je Filipović.

Deklaraciju su pored FOM SDP BIH potpisali i predstavnici Demokratske fronte, Hrvatske demokratske zajednice BiH, Hrvatske demokratske zajednice 1990, Narodnog demokratskog pokreta, Naše stranke, Partije demokratskog progresa, Srpske demokratske stranke i Stranke demokratske akcije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.