Sarajevo

FOM SDP BiH Novo Sarajevo obilježio Dan grada Sarajeva

Velika zahvalnost za pomoć u organizaciji druženja predsjedniku OO SDP BiH Novo Sarajevo Miroslavu Živanoviću, kao i gostima iz foruma mladih Centar, Vogošća, Novi Grad, Ilidža koji su upotpunili ovo druženje

Slika

Forum mladih SDP BiH Novo Sarajevo je obilježio 6. april Dan grada Sarajeva. Tom prilikom je upriličeno druženje članova u prepunim prostorijama OO SDP BiH Novo Sarajevo. Ovo je bila posebna noć za FOM SDP Novo Sarajevo u kojoj je dobilo 10 novih članova. U veseloj i pozitivnoj atmosferi prisutni su uz pjesmu i druženje obilježili ovaj najznačajniji datum historije našeg grada.

Velika zahvalnost za pomoć u organizaciji druženja predsjedniku OO SDP BiH Novo Sarajevo Miroslavu Živanoviću, kao i gostima iz foruma mladih Centar, Vogošća, Novi Grad, Ilidža koji su upotpunili ovo druženje.

Također rukovodstvo OO FOM SDP BiH Novo Sarajevo još jednom želi dobrodošlicu novim članovima u veliku socijaldemokratsku porodicu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.