Sarajevo

FOM Kantona Sarajevo posjetio Parlament Bosne i Hercegovine

Predsjednik Glavnog odbora SDP BiH i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović bio je domaćin Forumu mladih KO SDP BiH Sarajevo koji su danas boravili u grupnoj posjeti Parlamentu BiH.

Tom prilikom mladi aktivisti imali su priliku obići zgradu Parlamentarne skupštine BiH, te su upoznati sa načinom rada najvišeg zakonodavnog tijela u Bosni i Hercegovini.

U razgovoru, posebna pažnja je posvećena djelovanju Kluba poslanika SDP i trenutnim parlamentarnim aktivnostima. Magazinović je naglasio da su u dosadašnjem radu nebrojeno puta upravo ideje mladih članova SDP-a pretočene u inicijative i zakone u Parlamentu BiH, te ja pozvao članove SDP-a, ali i sve građane, da u tom smislu i u periodu koji slijedi budu slobodni kontaktirati poslanike SDP-a na svim nivoima. Takav način saradnje izabranih zvaničnika SDP BiH na svim nivoima sa članovima Partije treba biti stalna praksa i podstrek za političko djelovanje.

U okviru posjete upriličena je i dodjela prigodne knjige Harisu Isakoviću, kao nagrada za pobjednički esej na temu „Dan državnosti Bosne i Hercegovine“.

U narednom periodu ovakve posjete će biti česta praksa. Svi oni koji žele organizovati sličnu aktivnost su dobro došli da kontaktiraju Klub poslanika SDP BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.