Sarajevo

Federalna vlada odala počast ubijenim Srebreničanima

Nakon kraćeg zadržavanja na ovom mjestu, kolona je nastavila put kroz Sarajevo, a njen dolazak u Potočare očekuje se u popodnevnim satima

Slika

Federalni premijer Nermin Nikšić, članovi Vlade FBiH, kao i uposlenici federalnih organa uprave, danas su ispred zgrade Vlade u Alipašinoj ulici ispratili tužnu kolonu sa posmrtnim ostacima žrtava genocida u Srebrenici  koja je jutros krenula iz Gradskih grobalja Visoko i na taj način još jednom odali dužno poštovanje ubijenim Srebreničanima

Nakon kraćeg zadržavanja na ovom mjestu, kolona je nastavila put kroz Sarajevo, a njen dolazak u Potočare očekuje se u popodnevnim satima.

Posmrtni ostaci 175 Srebreničana bit će ukopani u Memorijalnom centru u Potočarima 11. jula ove godine, na Dan sjećanja na genocid u Srebrenici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.