Farmaceutsko-politička mafija se enormno obogatila u oba entiteta

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na Facebook profilu u svom stilu osvrnuo se na novi skandal u manjem bh. entitetu Republici Srpskoj, a koji se tiče zdravstva.

Uperio je prstom u neke projekte koji bi, kako je naveo, pokazali da kriminal u zdravstvu RS traje već decenijama.

– Neka Tužilaštvo samo pogleda papire u projektima: Rekonstrukcija KBC-a(Vamed), Korea 2, Hemodijaliza- Fresenius i doći će do istih imena kao i kod korona kriminala, ali i mnogih jačih imena. Neka Tužilaštvo samo baci pogled na tendere oko inzulina sve ove godine i opet ćemo doći do istih imena i firmi! Farmaceutsko-politička mafija se enromno obogatila u oba entiteta, pitanje je samo imaju li tužilaštva kredibilitet da sve pokrenu ili su sastavni dio mafije. Ovo su samo neki projekti od mnogih, sve se zna, postoje i papiri i dokazi, sve je javna tajna, samo je pitanje imamo li pravosudni sistem ili je dio režima – napisao je Mijatović na društvenim mrežama.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.