Igor Stojanović

Fadil Novalić može samo biti personfikacija nekoga kome se sudi, a ne uspješnog premijera

Igor Stojanović, šef Kluba SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo, osvrnuo se na nedavne komentare Faruka Kapidžića, upućene na nedavno prikazani film o Emeriku Blumu.

„Ako je Fadil Novalić personifikacija boljeg, kvalitetnijeg života uz veću pravdu i društveni razvoj u BiH u odnosu na Emerika Bluma, onda da prebrojimo projekte i rezultate rada od kojih je BiH imala koristi.

Ko može omalovažavati vrijeme gradonačelnika Sarajeva Bluma, osnivača Energoinvesta i još odlikovanog fracuskim priznanjem kao Viteza Legije Časti u doba socijalističke Jugoslavije?

Ko može osporavati doba najvećeg ekonomskog razvoja Bosne i Hercegovine?

Zna se ko vrijeđa. Petokolonaši, izdajice i isti oni kojima je Austrogarska i Turska u BiH isto što i Jugoslavija. Mada je BiH u Jugoslaviji imala identitet i granice, a u Austrougarskoj i Turskoj ni ime. Može vrijeđati samo onaj ko ne poštuje graditelje države. Sa ovakvim odnosom prema veličinama, teško ćemo motivisati nekog novog Bluma da osnuje ekonomskog giganta kakav je svojevremeno bio Energoinvest.

Možemo samo dobiti tri nova Fadila na sudu za respiratore“, naveo je Stojanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.