Ernest Imamović novi predsjednik KO SDP BPK

Novi predsjednik KO SDP u Goraždu je Ernest Imamović, kojeg je na izvještajno izbornoj konferenciji SDP-a održanoj sinoć izabrala velika većina članova ove stranke.

Imamović nije imao protukandidata s obzirom da su zainteresirani za ovu poziciju u međuvremenu odustali, poput dosadašnjeg predsjednika kantonalnog odbora ove stranke Emira Frašte. I Frašto i Imamović su aktuelni poslanici ove stranke u kantonalnom parlamentu, a Imamović je nedavno izabran i za člana Predsjedništva SDP-a BiH.

“Ovo je za mene velika čast, toliko ljudi mi je ukazalo povjerenje i nastojat ću vratiti povjerenje u SDP, vratiti one koji nisu bili zadovoljni pojednim stvarima, odlukama i stavovima u ovoj stranci, i okupiti mlade snage. Mi ćemo i dalje djelovati kao opozicija, ali mnogo agresivnije i u cilju opće dobrobiti ovog grada, kantona i njegovih stanovnika”, izjavio je Imamović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu