Tuzla

Ermina Salkičević-Dizdarević posjetila Regionalnu razvojnu agenciju NERDA

Zamjenici ministra i njenom saradniku su predstavljene dosadašnje aktivnosti NERDA-e i aktuelni projekti koje NERDA provodi s naglaskom na podršku malim i srednjim preduzećima.

SlikaZamjenica ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, gđa. Ermina Salkičević-Dizdarević, jučer je posjetila je Regionalnu razvojnu agencijui za sjeveroistočnu Bosnu i Hercegovinu NERDA Tuzla. Zamjenici ministra i njenom saradniku su predstavljene dosadašnje aktivnosti NERDA-e i aktuelni projekti koje NERDA provodi s naglaskom na podršku malim i srednjim preduzećima. Razmijenjene su i informacije o mogućnostima pripreme i finansiranja projekata u oblasti energetske efikasnosti i drugim sektorima, saradnji s drugim organizacijama te promociji IPARD-a (Predpristupni program EU za ruralni razvoj) u BiH.

U razgovorima g-đa Ermina Salkičević Dizdarević je istakla potencijalne oblasti i projekte koji su u toku ili su u pripremi, projekte koji bi bili vrlo interesantni i korisni za subjekte u Bosni i Hercegovini, a za za čiju realizaciju bi bila vrlo korisna podršaka koju može dati NERDA i Ministarstvo vanjseke trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.