Tešanj

Ermina S. Dizdarević i Vedran Kaser članovi Glavnog odbora SDP BiH

Kongres je velikom većinom glasova prihvatio i Sporazum o ujedinjenju SDP BiH sa Unijom socijaldemokrata, čime je započet proces okrupnjavanja ljevice u Bosni i Hercegovini

Slika

Proteklog vikenda u Sarajevu je održan 3. Vanredni Kongres Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, u čijem radu je učestvovalo i 11 delegata ispred Općinske organizacije SDPBiH Tešanj.

Na Kongresu su između ostalog razmatrane i usvojene izmjene Statuta SDP BiH, odlučeno je da se ubuduće predsjednici  svih nivoa organizovanja, od općinskih, kantonalnih, regionalnih organizacija, sve do Predsjednika SDP BiH biraju po principu 1 član – jedan glas, čime je SDP BiH postavio nove standarde, kada je u pitanju unutarstranačka demokracija na našim prostorima.

Kongres je velikom većinom glasova prihvatio i Sporazum o ujedinjenju SDP BiH sa Unijom socijaldemokrata, čime je započet proces okrupnjavanja ljevice u Bosni i Hercegovini.

Pored Predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića, izabrano je i  11  članova Nazornog odbora, te 109 članova Glavnog odbora SDPBiH, a  među kojima su i Ermina Salkičević .  Dizdarević i Vedran Kaser iz naše Općinske organizacije.

                                                                                              

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.