Erdogan uputio bajramsku čestitku Denisu Bećiroviću

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan uputio je čestitku povodom Ramazanskog bajrama članu Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću.

“Poštovani člane Predsjedništva, dragi brate. Vašoj ekselenciji s najiskrenijim željama čestitam Ramazanski bajram. Želim da ovaj mubarek Bajram, sinonim za solidarnost i bratstvo, donese islamskom i cijelom svijetu zdravlje, mir, spokoj i obilje. Uime mog naroda i u svoje lično ime, želim Vam dobro zdravlje i ličnu sreću, a prijateljskom i bratskom narodu Bosne i Hercegovine želim sreću i blagostanje”, navodi se u pismu koje potpisuje Erdogan.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.