Enid Tahirović pristupio Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine

Proslavljeni bh. rukometaš Enid Tahirović danas je, potpisivanjem pristupnice, zvanično postao član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.

Ovaj proslavljeni sportista i nekadašnji rukometni reprezentativac BiH time je potvrdio svoju odanost ideji socijaldemokratije.

Potpisivanju pristupnice prisustvovali su predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik Glavnog odbora SDP BiH Saša Magazinović i Samir Suljević, nosilac liste SDP BiH za Općinsko vijeće Novo Sarajevo.

„Cijenim to što je SDP BiH u vrijeme mandata Vlade FBiH koju je vodio Nermin Nikšić uvijek ulagala u bh. reprezentativni i klupski sport. Upravo za vrijeme ove Vlade, rukometne, fudbalske i košarkaške reprezentacije BiH su postigle neke od najznačajnijih sportskih uspjeha na međunarodnoj sceni. Upravo je moje pristupanje SDP BiH želja da, kroz svoj rad, pomognem dalji razvoj bh. sporta, a tu ne mislim samo na rukomet, nego i na sve druge sportove“, rekao je Tahirović.

Predsjednik Nermin Nikšić se zahvalio Enidu Tahiroviću na tome što je postao član Socijaldemokratske partije BiH.

„SDP BiH je dobio veliko pojačanje, jer je Enid Tahirović dugogodišnji uspješni sportista i aktivista. Njegov dolazak je potvrda da je SDP otvorena partija za sve one koji žele pomoći dalji razvoj države Bosne i Hercegovine i sporta uopšte“, dodao je Nikšić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.