Zvornik

Enes Suljkanović u posjeti opštini Zvornik

Načelnik Zvornika je istakao da je bezbjednosna situacija u gradu Zvorniku na visokom nivou ali da se osjeti to sto nema rahmetli Fadila Banjanovića Bracike koji je bio istinski borac za sve povratnike na ovom području i da se još uvijek nije pojavila osoba sa tom energijom koja ga bi mogla dostojno zamjeniti

Slika

Opštinu Zvornik, danas 01.09.2014.godine, posjetio je potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović gdje je prvo posjetio preduzeće Drina šped. Tom prilikom se sastao sa direktorom ovog preduzeća. Razgovarano je o potencijalima i poslovnoj politici kao i o želji da se otvore nove poslovnice na području Republike Srpske, a trenutno se radi na otvaranju poslovnice u Šamcu što će donijeti nova radna mjesta.

Nakon sastanka u Drina špedu potpredsjednik RS sastao se sa načelnikom opštine Zvornik Zoranom Stevanovićem gdje su razgovarali o stanju u ovoj opštini, infrastrukturnim projektima kao i stanju povratnika u ovoj lokalnoj zajednici. Načelnik opštine je rekao da se opština Zvornik polako oporavlja nakon problema sa klizištima i poplavama koji su pogodili ovu opštinu prije nekoliko mjeseci. Spomenuli su i današnje radove na asfaltiranju puta u mjesnoj zajednici Paljevici koje finansira Federalno ministarstvo prometa i komunikacije  načelu sa ministrom Enverom Bijedićem u iznosu od 120.000 KM, uz pomoc opštine Zvornik.

 Načelnik Zvornika je istakao da je bezbjednosna situacija u gradu Zvorniku na visokom nivou ali da se osjeti to sto nema rahmetli Fadila Banjanovića Bracike koji je bio istinski borac za sve povratnike na ovom području i da se još uvijek nije pojavila osoba sa tom energijom koja ga bi mogla dostojno zamjeniti.

Nakon sastanka sa načelnikom potpredsjednik RS Enes Suljkanovic posjetio je i selo Skočić gdje je obišao porodice Vehapi i Jahići koje ukupno imaju sestero djece od kojih pet su osnovci, a jedno je beba koja ima određenih zdravstvenih problema. Potpredsjednik Suljkanovic je uručio jednokratnu pomoć za djecu i obećao da će stipendirati svih pet osnovaca u ovoj školskoj godini koja je upravo danas počela.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.