Doboj

Enes Suljkanović prisustvovao svečanom puštanju u rad Gradske toplane

Zahvaljujući menadžmentu toplane, Ambasadi i UNDP to se neće desiti

Slika

U Doboju svečano je puštena u rad Gradska toplana koja je pretrpjela ogromna oštećenja u majskim poplavama i zahvaljujući Ambasadi Kraljevine Norveške i UNDP obezbjeđena su sredstva u visini od oko 970.000 KM koja su omogućila da se uspostavi redovno snadbjevanje toplotnom energijom svih stanovnika Doboja. Puštanje u pogon Gradske toplane u Doboju izazvaće olakšanje kod svih stanovnika grada koji su bili u strahu da će u zimu ući bez grijanja.

Zahvaljujući menadžmentu toplane, Ambasadi i UNDP to se neće desiti. Po riječima menadžmenta neophodno je još nekoliko miliona konvertibilnih maraka da se u potpunosti osposobi rad toplane, ali i stvore preduslovi da se toplotna energija distribuira i u druga mjesta u FBiH.

Pored potpredsjednika RS Enesa Suljkanovića svečanosti otvaranja prisustvovali su ambasadorica Norveške Nj.E. Vibeke Lilloe, predstavnici UNDPa, gradonacelnik Doboja kao i drugi brojni gosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.