Doboj

Enes Suljkanović prisustvovao svečanom puštanju u rad Gradske toplane

Zahvaljujući menadžmentu toplane, Ambasadi i UNDP to se neće desiti

Slika

U Doboju svečano je puštena u rad Gradska toplana koja je pretrpjela ogromna oštećenja u majskim poplavama i zahvaljujući Ambasadi Kraljevine Norveške i UNDP obezbjeđena su sredstva u visini od oko 970.000 KM koja su omogućila da se uspostavi redovno snadbjevanje toplotnom energijom svih stanovnika Doboja. Puštanje u pogon Gradske toplane u Doboju izazvaće olakšanje kod svih stanovnika grada koji su bili u strahu da će u zimu ući bez grijanja.

Zahvaljujući menadžmentu toplane, Ambasadi i UNDP to se neće desiti. Po riječima menadžmenta neophodno je još nekoliko miliona konvertibilnih maraka da se u potpunosti osposobi rad toplane, ali i stvore preduslovi da se toplotna energija distribuira i u druga mjesta u FBiH.

Pored potpredsjednika RS Enesa Suljkanovića svečanosti otvaranja prisustvovali su ambasadorica Norveške Nj.E. Vibeke Lilloe, predstavnici UNDPa, gradonacelnik Doboja kao i drugi brojni gosti.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.