Banja Luka

Enes Suljkanović primio predstavnike hrvatskog pjevačkog društva „Nada“

Predstavnici Društva izrazili su svoje zadovoljstvo što je potpredsjednik odmah reagovao na njihovu molbu za satanak jer su do sada zahtjeve za sastanke poslali na dvadesetak adresa ali bezuspješno.

Slika

Enes Suljkanović potpredsjednik Republike Srpske, primio je g-đu Melitu Kelečević i  g-dina Viktora Jaranovića, predstavnike hrvatskog pjevačkog društva „Nada“ iz Banja Luke.

Na sastanku je razgovarano o ovom Društvu koji egzistira više od 106 godina i koje broji preko 130 članova što je za svaku pohvalu. Predstavnici Društva izrazili su svoje zadovoljstvo što je potpredsjednik odmah reagovao na njihovu molbu za satanak jer su do sada zahtjeve za sastanke poslali na dvadesetak adresa ali bezuspješno.

Zamolili su potpredsjednika Suljkanovića za pomoć u njihovom radu i prate sve aktivnosti potpredsjednika jer su, kako kažu, okrenute prema običnim ljudima.

Potpredsjednik Suljkanović pohvalio je rad HPD „Nada“ jer održati jednu takvu tradiciju, pod ovakvim uslovima, za svaku je pohvalu i obećao je da će se maksimalno angažovati da pomogne njihovom radu, onoliko koliko je u njegovoj moći, jer nema budžet da bi mogao pomagati ljudima i organizacijama

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.