Potpredsjednik RS

Enes Suljkanović posjetio opštinu Šamac

Suljkanović je obezbijedio dodatne količine goriva za potrebe angažovane mehanizacije na čišćenju i uređenju poplavljene opštine Šamac, takođe, obezbijedio je i dio neophodne opreme, lopate, čizme i higijenski materijal za mještane koji doprinose uređenju grada Šamac.

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes  Suljkanović je 31.05.2014. godine, posjetio opštinu Šamac, gdje se sastao sa načelnikom Savom Minić i mještanima ove opštine nastradale  u katastrofalnim poplavama.

Potpredsjednik Suljkanović je obezbijedio dodatne količine goriva za potrebe angažovane mehanizacije na čišćenju i uređenju poplavljene opštine Šamac, takođe,  obezbijedio je i dio neophodne  opreme,  lopate, čizme i  higijenski materijal za mještane koji doprinose uređenju grada Šamac.

Načelnik Minić je iskazao zadovoljstvo posjetom potpredsjednika RS Suljkanovića i rekao da je Suljkanović jedan od prvih zvaničnika koji se interesovao za nedavno stanje u kojem se našla i ova opština i obezbijedio je sve što je obećao a u cilju što bržeg oporavka poplavljene opštine Šamac.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.