Banja Luka

Enes Suljkanović pomogao oboljeloj djevojčici Nazifi Ahmić iz Čivčija

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović, danas, 05.maja, obezbijedio prevoza kao i određena finansijska sredstva koja će roditelji imati na raspolaganju za vrijeme boravka u Beogradu

Slika

Nakon što je iz medija saznao o teškoj sudbini sedmogodišnje djevojčice Nazife Ahmić iz Čivčija kod Doboja, potpredsjednik RS Enes Suljkanović odlučio je da pruži svoju pomoć.

Naime, djevojčica Nazifa je od rođenja teško oboljela i Fond zdravstvenog osiguranja RS pristao je da finansira njeno liječenje u Beogradu, međutim, njeni roditelji nisu bili u mogućnosti da snose troškove putovanja do tamo, pa je potpredsjednik RS Enes Suljkanović, danas, 05.maja, obezbijedio prevoza kao i određena finansijska sredstva koja će roditelji imati na raspolaganju za vrijeme boravka u Beogradu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.