Petrovo

Enes Suljkanović poklonio opremu OŠ Sveti Sava Sočkovac

Povodom dobijanja nastavnih sredstava učenici osnovne škole priredili su kulturno zabavni program kako bi se na taj način zahvalili potpredsjedniku Suljkanoviću na njegovoj posjeti i donaciji

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, zajedno sa načelnikom opštine Petrovo Zoranom Petkovićem, posjetio je danas, 05.02.2014. godine, OŠ Sveti Sava u Sočkovcu gdje se sastao sa direktorom škole Zoranom Vasićem.

Kao što je i obećao poklonio je kompjuter, štamapač i projektor koji su neophodni za obavljanje kvalitetne nastave. Zbog kašnjenja u isporuci do petka će osnovna škola dobiti klavijature i Orfov instrumentarij, a veoma brzo i opremu za fizičko vaspitanje. Povodom dobijanja nastavnih sredstava učenici osnovne škole priredili su mali kulturno zabavni program kako bi se na taj način zahvalili potpredsjedniku Suljkanoviću na njegovoj posjeti i donaciji.

Suljkanović: Neizmjerno sam srećan ovom vašom gestom tako da moj posao potpredsjednik svih građana Republike Srpske još više ima smisla. Nastaviti ću i dalje da pomažem svima kojima mogu i koliko je u mojoj mogućnosti jer nekada manja izdavanja rješavaju mnogo veće probleme, u ovom slučaju izvođenje kvalitetne nastave. Takođe bi se zahvalio i Nebojši Mihajloviću, mještaninu Sočkovca, koji nas je upoznao sa problemom i zamolio da ga pokušamo riješiti.