Petrovo

Enes Suljkanović poklonio opremu OŠ Sveti Sava Sočkovac

Povodom dobijanja nastavnih sredstava učenici osnovne škole priredili su kulturno zabavni program kako bi se na taj način zahvalili potpredsjedniku Suljkanoviću na njegovoj posjeti i donaciji

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, zajedno sa načelnikom opštine Petrovo Zoranom Petkovićem, posjetio je danas, 05.02.2014. godine, OŠ Sveti Sava u Sočkovcu gdje se sastao sa direktorom škole Zoranom Vasićem.

Kao što je i obećao poklonio je kompjuter, štamapač i projektor koji su neophodni za obavljanje kvalitetne nastave. Zbog kašnjenja u isporuci do petka će osnovna škola dobiti klavijature i Orfov instrumentarij, a veoma brzo i opremu za fizičko vaspitanje. Povodom dobijanja nastavnih sredstava učenici osnovne škole priredili su mali kulturno zabavni program kako bi se na taj način zahvalili potpredsjedniku Suljkanoviću na njegovoj posjeti i donaciji.

Suljkanović: Neizmjerno sam srećan ovom vašom gestom tako da moj posao potpredsjednik svih građana Republike Srpske još više ima smisla. Nastaviti ću i dalje da pomažem svima kojima mogu i koliko je u mojoj mogućnosti jer nekada manja izdavanja rješavaju mnogo veće probleme, u ovom slučaju izvođenje kvalitetne nastave. Takođe bi se zahvalio i Nebojši Mihajloviću, mještaninu Sočkovca, koji nas je upoznao sa problemom i zamolio da ga pokušamo riješiti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.