Doboj

Enes Suljkanović poklonio inhalatore za djecu sa posebnim potrebama

Ovi aparati bi trebali olakšati djeci, ali i roditeljima, jer sada mogu u svojim domovima da primaju tu vrstu terapije.

Slika

U prostorijama OŠ "Vuk Stefanović Karadžić",potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović poklonio je 5 inhalatora za djecu sa posebnim potrebama.

Na zahtjev Udruženja za pomoć djeci sa posebnim potrebama iz Doboja potpredsjednik Suljkanović odmah je reagovao i vlastitim sredstvima obezbjedio 5 inhalatora koji su danas podjeljeni roditeljima djece sa posebnim potrebama.

Ovi aparati bi trebali olakšati djeci, ali i roditeljima, jer sada mogu u svojim domovima da primaju tu vrstu terapije.

Predstavnici Udruženja i roditelji su izrazili svoju zahvalnost potpredsjedniku RS Enesu Suljkanoviću jer je ekspresno reagovao i ispunio svoje obećanje.

Potpredsjednik Suljkanović je istakao da se uvijek do sada odazivao ovakvim akcijama jer se radi o stvarima koje pomažu djeci, ali i njihovim porodicama kako bi olakšali svoj život u ovim teškim vremenima. Smatra da, kad bi svi političari iz BiH mjesečno odvajali određena sredstva koja bi bila iskorištena za pomoćonima kojima to svarno treba, za veliki broj stanovnika zivot u BiH bi bio drugaciji i mnogo lakši.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.