Doboj

Enes Suljkanović na obilježavanju Dana Evrope u Doboju

Na ovoj svečanosti predstavile su se nevladine organizacije grada Doboja, koje sarađuju sa predstavnicima EU kroz razne projekte, a takođe i privredni subjekti iz različitih grana privrede koji svojim aktivnostima zapošljavaju veliki broj radnika

Slika

Danas, 07.05.2014. u Doboju, potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović zajedno sa visokim predstavnikom Evropske Unije Piterom Sorensenom, gradonačelnikom Doboja Obrenom Petrovićem i mnogim drugim zvanicama, prisustvovao je svečanom obilježavanju Dana Evrope koji je organizovalo Odjeljenje za evropske integracije i energetsku efikasnost grada Doboja u saradnji sa nevladinom organizacijomm“Europlus“ iz Doboja.

Na ovoj svečanosti predstavile su se nevladine organizacije grada Doboja, koje sarađuju sa predstavnicima EU kroz razne projekte, a takođe i privredni subjekti iz različitih grana privrede koji svojim aktivnostima zapošljavaju veliki broj radnika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.