Emira Karić

Rođena 17.08.1972.godine u Karlovcu, R Hrvatska gdje je završila Pedagoški obrazovni centar i Pedagošku akademiju u Zagrebu, zatim Učiteljski fakultet u Banjoj Luci a trenutno sprema master tezu na postdiplomskom studiju u Banjoj Luci. Predsjednik je kluba vijećnika SDP-a u općinskom vijeću Doboj Istok. Svojim inicijativama i prijedlozima zalagala se za poboljšanje uvjeta za rad nevladinih organizacija koje rade na edukaciji mladih, medijskom promovisanju uspješnih učenika, studenata i sportista, podizanje spomen parka, osnivanje DVD- a na području naše općine, itd. Učestvuje i organizira različite kulturne i javne manifestacije, razne tribine, humanitarne koncerte i slično. Aktivna je članica udruženja žena Doboj Istok gdje rado učestvuje u svim aktivnostima i zalaže se za jačanje uloge žene u našem društvu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.