Emir Mujadžić

Emir je rođen 01. marta 1962. godine u Bihaću gdje je završio osnovnu i srednju školu, a nakon studija stekao zvanje mastera ekonomije na smjeru menadžmenta.

Tokom života nastojao je da ostvari svoje lične i poslovne sklonosti, te je u minulom vremenu ostvario sebe u privatnom poduzetništvu.

Danas je vlasnik privatnog preduzeća doo Maj Commerce u Bihaću u kojem je svoju egzistenciju osiguralo trideset uposlenika.

Uporedo sa poduzetništvom ostvario se i u prostoru društvenog aktivizma, u čemu se između ostalog, posebno može izdvojiti dobrovoljno davanje krvi.

Pored svega navedenog, Emir je aktivan i u pogledu afirmacije, ali i podrške sportu.

U proteklom vremenu, svoju naklonost i podršku sportu u svom gradu potvrdio je obavljajući dužnosti i obaveze člana Upravnog odbora, te predsjednika NK Jedinstvo u jednom dužem periodu. Tokom spomenutog angažmana, nesebično je podržavao sportska nastojanja bihaćkih nogometaša u organizacijskom i financijskom okviru, dijeleći s njima sve dobre i manje dobre strane u borbi za što bolju poziciju na tabeli.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu