Elvis Hadžić: Ne bih se iznenadio da Memić završi kao Galijašević

Za razliku od odlazećeg načelnika Memića koji rasprodaje bosansku zemlju sumnjivim “investitorima” iz Kuvajta i drugih država gdje naši građani nemaju pravo da posjeduju imovinu i drugih kandidata koji mu se pravdaju da nemaju ništa sa opravdanim građanskim buntom, ja otvoreno kažem da stojim iza svake riječi koju su izrekli građani izražavajući spremnost da brane Vrelo Bosne od bahate vlasti.

Memiću skrećem pažnju da policija nije dio općinskog nivoa vlasti i da prijetnjama da će policija uraditi ovo ili ono neće uplašiti one koji Ilidžu iskreno vole. Pa i ti policajci vide šta je uradio od naše općine.

Nije prodaja zemlje na Vrelu Bosne jedina afera bahate vlasti predvođene Memićem. Ako je tačan samo dio glasina o “projektima” i metodama kojima se koristi odlazeći načelnik Memić ne bi nas trebalo iznenaditi da i on završi kao Galijašević u Bihaću, odnosno da njemu na vrata pokuca policija kojom prijeti građanima koji su zalijepili plakate kojima se opravdano protive prodaji bosanske zemlje sumnjivim investitorima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.