Elvir Mahmuzić se susreo sa Davidom Heteiom

Sekretar za međunarodnu saradnju SDP BIH Elvir Mahmuzić sastao se danas sa Prvim sekretarom i Atašeom za politiku i štampu Mađarske ambasade u Sarajevu g-dinom Davidom Hetei.

Na sastanku se razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini. Hetei je iskazao interesovanje za djelovanje SDP BIH na političkoj sceni i mogućem zajedničkom nastupu ljevice na predstojećim Lokalnim izborima 2016 godine.

Između ostalog razgovaralo se i o aktivnostima ambasade na uspostavljanju privredne saradnje izmedju ove dvije zemlje te je ovom prilikom iskazana i volja za budućom saradnjom SDP BIH i Mađarske ambasade u BIH”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.