Denis Bećirović

Elmirina smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za sve nas

Pogibija Elmire Sefo u zemljotresu koji je sinoć pogodio Hercegovinu i Stolac predstavlja iznenadan i težak udarac za sve ljude u našoj zemlji, kaže potpredsjednik SDP BiH Denis Bećirović.

“Elmirina smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za sve nas, a naročito njene najbliže. Porodici i prijateljima upućujem izraze najdubljeg saučešća. Neka je rahmet duši Elmire Sefo. Njenoj porodici želim sabur i snagu u suočavanju s ovom velikom tugom. Organi vlasti na svim nivoima moraju učiniti sve da pomognu pogođena područja i sve građane u ugroženom dijelu Bosne i Hercegovine”, naveo je Bećirović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.