Vogošća

Elmedin Ćišija novi predsjednik FOM SDP BiH Vogošća

Ćišija se u svom prvom govoru na funkciji predsjednika Foruma Mladih SDP BiH Vogošća zahvalio delegatima na povjerenju, te istakao uvjerenje da će novo rukovodstvo to povjerenje i opravdati

Slika

U Vijećničkoj Sali Općine Vogošća u četvrtak, 16.01.2014. godine je održana Izvještajno-izborna Konvencija Foruma mladih SDP BiH Vogošća.

Konvenciju su obraćanjem pozdravili zastupnica u Predstavničkom Domu Parlamenta Federacije i članica predsjedništva SDP BiH Besima Borić, potpredsjednik KO SDP BiH Sarajevo Dževad Bećirević, predsjednik SDP BiH Vogošća doc.dr. Ilijaz Pilav, kao i predsjednica KO FOM SDP BiH Sarajevo Ena Duran.

Također, prisutni su bili i sekretar KO SDP BiH Sarajevo Igor Mišković, potpredsjednik KO FOM SDP BiH Sarajevo Damir Filipović, kao i gosti iz Općinskih organizacija Foruma Mladih Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad, Ilidža i Ilijaš.

Novoizabrani predsjednik FOM SDP BiH Vogošća je Elmedin Ćišija, a delegati su izabrali i potpredsjednike Jasminu Durmišević i Adija Kasumovića, te sekretara Kemala Kurtovića, kao i Izvršni Odbor.

Ćišija se u svom prvom govoru na funkciji predsjednika Foruma Mladih SDP BiH Vogošća zahvalio delegatima na povjerenju, te istakao uvjerenje da će novo rukovodstvo to povjerenje i opravdati.

Rukovodstvo Foruma mladih SDP BiH Vogošća svjesno je odgovornosti i zadatka koji je pred njih postavljen u narednom periodu i odlučni su da putem promocije SDP-ovih politika prema mladima još jednom pokažu da su neizostavan kotač u jačanju SDP-a kao partije, a samim time i jačanju naše države, Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.