Ekrem Sarajlić

Rođen 05.juna 1998. godine u Zenici.

Srednju školu završio u Zenici-smjer veterinarski tehničar.Nakon toga upisuje i završava diplomski studij Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu smjer sociologija.

U toku svog obrazovanja aktivno se bavi društveno-političkim angažmanom u brojnim nevladinim organizacijama poput Foruma lijeve inicijative, Fondacija Fridrih Ebert, Fondacija Boris Divković i drugih organizacija koje se bave društvenim angažmanom mladih i humanitarnim radom.

Predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Vitez je od 2020. godine, a prepoznatljiv je po velikoj mobilizaciji mladih za društveno-politički angažman u svojoj lokalnoj zajednici.

Kao najmlađi nosilac liste za Općinsko vijeće Vitez, dobio je povjerenje građana i ušao u vijeće da brani lijeve ideje i bori se za socijaldemokratske principe i vrijednosti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu