OO SDP Vitez

Ekrem Sarajlić nosilac liste SDP-a Vitez

Drage građanke i građani općine Vitez, službeno vas obavještavamo da SDP BiH Vitez samostalno izlazi na Lokalne izbore 2020. u Vitezu sa 21 kandidatom na listi.

Ono što nam je iznimno zadovoljstvo reći da će nosilac liste biti naš uvaženi predsjednik Ekrem Sarajlić sa svega 22 godine kao diplomirani sociolog.

Ovim potezom OO SDP BiH Vitez iskazuje želju za promjene na političkoj sceni. Vrijeme je za nova neukaljana lica, pa je tako na našoj listi 43 posto mladih i ambicioznih ljudi.

Pored toga naša organizacija je uložila veliki trud kako bi na svojoj listi imala ravnomjernu zastupljenost spolova, pa je tako na listi 52 posto žena što nas izdvaja od drugih političkih subjekata.

Lista je skrojena od iskustva, znanja, radništva, energije, ambicioznosti i mladosti.

Vjerujemo da će naši građani dati priliku novim ljudima u politici koji su spremni mijenjati sadašnjicu i krojiti sigurnu i stabilnu budućnost za našu općinu i građane.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu