Tešanj

EKO aktivizam Foruma mladih

Nakon sjednice realizovana je i eko akcija uređenja odmarališta u Šijama, čime je Forum mladih SDPBiH Tešanj simbolično obilježio Dan planete Zemlje. Aktivnost se sastojala iz dva dijela

SlikaU Šijama je održana jedanaesta, redovna sjednica Izvršnog odbora Forzma mladih SDPBiH Tešanj. Na sjednici su, između ostalog, analizirani efekti  i rezultati nedavno održane osme, tradicionalne Donatorske večere   Fonda za unapređenje obrazovanja. Ocjenjeno je da je i ove godine ta aktivnost uspješno realizovana.

Također, na sjednici su imenovani i koordinatori za rad sa Forumom mladih po osnovnim organizacijama SDP-a, te otpočele pripreme za narednu aktivnost, obilježavanje 9. maja – Dana pobjede nad fašizmom.

Nakon sjednice realizovana je i eko akcija uređenja odmarališta u Šijama, čime je Forum mladih SDPBiH Tešanj simbolično obilježio Dan planete Zemlje. Aktivnost se sastojala iz dva dijela i to

–       Eko – aktivizam- organizovana je akcije čišćenja i uređenja kopnenog i riječnog dijela kraj rijeke Bosne i

–       Akcija „zelena pluća“, gdje su posađena stabla drveća, kao jednog od najvažnijih proizvođača kisika na našoj planeti.

Ovim je Forum mladih nastavio realizaciju programskih zadataka SDPBiH, te dao doprinos u realizaciji strateških dokumenata Općine, posebno vizije- Tešanj sredina ekološke svijesti, čistoće i reda.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.