Saradnja

Efikasno organiziranje poljoprivredne proizvodnje u BiH

Ermina Salkičević- Dizdarević se sastala sa državnim sekretarom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Republike Slovačke, gđa. Magdaléna Lacko Bartošová.

Slika

Zamjenica ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, gđa. Ermina Salkičević- Dizdarević se, u okviru svoje posjete Republici Slovačkoj, sastala sa državnim sekretarom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Republike Slovačke, gđa. Magdaléna Lacko Bartošová.

Zamjenica ministra je informisala Državnog sekretara o statusu poljoprivrede u Bosni i Hercegovini, te sa problematikom vezanom za usvajanje politika u oblasti poljoprivrede. Također se razgovaralo i o načinu i efektima u organiziranju poljoprivredne proizvodnje, te slovačkim iskustvima sa istom. Dogovoreni su vrlo konkretni koraci zajedničke saradnje u ovoj oblasti, a sve sa ciljem efikasnog organiziranja poljoprivredne proizvodnje u funkciji samoodrživosti i većeg upošljavanja.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.