Forum mladih SDP BiH

Edukacija SKOK u Tuzli

SKOK je ove sedmice u Tuzlanskom kantonu, a prva edukacija održana je upravo u Tuzli. Tuzla je odlučan primjer uspješne lokalne zajednice koju godinama vode socijaldemokrati, a mladi svojim radom pobjeđuju svakodnevne prepreke i ne žele otići iz zemlje.
Učesnici i učesnice pohvalili su program edukacije SDP BiH koja je sistemski uvezala prvi nivo edukacije SKOK, drugi nivo Političku školu i treći nivo Akademiju.
Dosadašnje iskustvo nam pokazuje da su mladi socijaldemokrati/kinje puni energije i motivacije za širenje ideje socijaldemokratije u svim bh gradovima. Ideja koju treba živjeti da bi je implementirao u praksi.
Naredni SKOK organizuje se u Živinicama i Gračanici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.