Zenica

Edukacija o osnovama socijaldemokratije i političkog aktivizma

Edukacija je obuhvatila prezentacije na teme: Socijaldemokratija (predavač: Sabrina Bečić, članica OO FOM SDP BiH Zenica), gdje je bilo govora o nastanku socijaldemokratije, osnovama socijaldemokratije, te o vrijednostima koje zagovara socijaldemokratija (sloboda, solidarnost, jednakost i socijalna pravda)

Slika

Nakon uspješno završenog Treninga trenera za Političku školu socijaldemokratije, koji je u oktobru 2013. godine organizovan od strane Foruma lijeve inicijative (FLI), uz podršku Olof Palme međunarodnog centra, učesnice treninga, Sabrina Bečić i Leontina Jurić uspješno su organizovale edukaciju pod nazivom “Osnove socijaldemokratije i političkog aktivizma”, kojoj su prisustvovali zainteresovane članice i članovi OO FOM SDP BiH  Zenica.

Edukacija je obuhvatila prezentacije na teme:

– Socijaldemokratija (predavač: Sabrina Bečić, članica OO FOM SDP BiH  Zenica), gdje je bilo govora o nastanku socijaldemokratije, osnovama socijaldemokratije, te o vrijednostima koje zagovara socijaldemokratija (sloboda, solidarnost, jednakost i socijalna pravda).

– Aktivizam, politički aktivizam (predavač: Leontina Jurić, članica IO-a OO FOM SDP BiH  Zenica), koja je kroz svoju prezentaciju upoznala prisutne s pojmom aktivizma, političkog aktivizma te historije aktivizma. Također je kroz primjere nenasilnih aktivnosti prestavila listu različitih metoda nenasilnih akcija.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.