Upoznata sa radom Centra

Edita Sulejmanović posjetila Centar za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje slijepih

Kandidatkinja za načelnicu SDP Novi Grad Edita Sulejmanović posjetila je danas prostorije “TMP”-a, Centra za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje slijepih u  Nedžarićima. Tim povodom, upoznala se sa radom i potrebama Centra, kao i uslugama koje navedena ustanova pruža

“Nevjerovatno je čime sve rapolaže ovaj Centar i kakvo bogatstvo raznih udruženja istih ili sličnih namjena postoji na prostoru Novog Grada. Zašto to ne znamo?! Jer nam stalno serviraju identičnu priču o važnosti 3,4 projekta koja forsiraju sve četiri godine, zanemarujući značaj i ulogu ovakvih i sličnih centara, udruženja, objekata. Čast mi je i zadovoljstvo danas biti ovdje, a kao buduća načelnica bit ću njihov redovan gost”, naglasila je Sulejmanović.

editatmp1

Alma Biberović, pravnica u Centru “TMP”, upoznala je Editu sa pojedinostima i ciljevima rada.

“Ovaj Centar ima za cilj razvijanje programa i provedbu djelatnosti u okviru kojih se odvija profesionalna rehabilitacija i zapošljavanje slijepih i slabovidnih osoba. Djelatnost TMP-a bila je bazirana na izradi predmeta od trikotaže ,metala i plastike, po čemu i danas nosi naziv TMP”, pojasnila je Biberović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.