Međunarodni aerodrom Sarajevo obilježio 20 godina poslijeratnog otvaranja

Edita Sulejmanović: Optimizam nas je pokretao, bili smo tu kad je bilo najteže

Svečanom promocijom dokumentarnog filma “Reborn” (Ponovo rođen), Međunarodni aerodrom Sarajevo danas je obilježio 20 godina od poslijeratnog otvorenja za civilni zračni saobraćaj.

Autorica filma “Reborn” Edita Sulejmanović naglasila je kako je cilj bio sačuvati od zaborava trenutke bitne za Aerodrom Sarajevo, BiH i grad Sarajevo u periodu od 1996. godine do danas.

“Optimizam je to što nas je pokretalo sve vrijeme. Zajedništvo je bilo naša snaga, vjera u bolje sutra, želja da dokažemo da možemo pokrenuti Aerodrom, da možemo izgraditi jedno respektabilno preduzeće na koje ćemo svi biti ponosni. I uspjeli smo u tome. Radili smo stalno, bez prestanka, nisu bile bitne smjene, pomagali smo jedni drugima, a oni iskusniji su nam nesebično prenosili znanje, učili nas kako trebamo raditi. Gradili smo i obnavljali Aerodrom i izgrađivali sebe. Danas ponosno ovdje stojimo, sretni što možemo reći “Bili smo tu kad je bilo najteže raditi” i ostali smo tu, izjavila je Edita Sulejmanović.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.