Odluka Općinske organizacije

Edita Sulejmanović kandidatkinja za načelnicu Općine Novi Grad Sarajevo

Na sjednici Predsjedništva i Kadrovske komisije Općinske organizacije SDP BiH Novi Grad Sarajevo koja je održana dana 20.04.2016. godine, jednoglasnom odlukom svih prisutnih, za SDP-ovog kandidata za poziciju Načelnika/ce općine Novi Grad Sarajevo, između više kandidata predložena je Edita Sulejmanović, aktuelna Potpredsjednica OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo.

Edita Sulejmanović je dugogodišnji član Socijaldemokratske partije BiH. Svoj doprinos radu i funkcioniranju Općinske organizacije SDP pružala je kroz aktivan angažman u Općinskom odboru i interesnim oblicima djelovanja OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo.

Po zanimanju je magistar zračnog prometa, zaposlena u struci, udata i majka jednog djeteta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.