Uspješan protekli mandat na mjestu načelnika

Edis Dervišagić kandidat SDP-a za načelnika Gradačca na lokalnim izborima 2016

Aktuelni načelnik Gradačca, Edis Dervišagić biće kandidat ove stranke za načelnika i na lokalnim izborima 2016. godine, potvrđeno je to na šestoj redovnoj sjednici OO SDP BiH Gradačac, nakon što je Dervišagić jednoglasno predložen u svih 30 osnovnih organizacija Socijaldemokratske partije Gradačac.

Podsjetimo, Edis Dervišagić na poziciju načelnika Gradačca izabran je 2012. nakon čega kreće ubrzani razvoj infrastrukture ove opštine. Gradačac je pod vodstvom Dervišagića postao svojevrsna privredna oaza, pozicioniravši se među prvih pet opština po izvozu u Federacije BiH.

Administracija Edisa Dervišagića u fokusu svog mandata stavila je rekonstrukciju vodovodne sekundarne mreže u samom centru grada kao i nabavku dodatnih prečišćivača, a što ujedno predstavlja i najveći projekat u novijoj historiji ove opštine. Edis Dervišagić obnaša funkciju člana Predsjedništva KO SDP Tuzla i člana Glavnog odbora SDP Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.