Damir Mašić

Edin Mušić vara parlamentarce i ljude koji protestuju ispred zgrade

Zastupnik SDP-a Damir Mašić kazao je za Klix.ba kako rukovodstvo Zastupničkog doma Parlamenta FBiH nije obavijestilo nijednog zastupnika da će doći do evakuacije, odnosno da su za evakuaciju saznali od obezbjeđenja Parlamenta FBiH.

On je rekao kako su stekli svi uslovi da se pokrene smjena predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edina Mušića koji ni nakon tri mjeseca nije bio u stanju organizovati sjednicu federalnog organa zakonodavne vlasti.

Mašić je istakao da Mušić “ne vara samo parlamentarce već i ljude koji protestuju ispred zgrade Parlamenta FBiH svjesnim odugovlačenjem vremena i stalnim davanjem pauza”.

On zaključuje da zakonodavna vlast u FBiH već duži niz godina nije imala nesposobniju osobu na čelu Zastupničkog doma Parlamenta FBiH od Edina Mušića dodavši kako Mušić snosi svu odgovornost za slab rad Federalnog parlamenta.

Podsjetimo, tokom protesta demobilisanih boraca došlo je do fizičkog obračuna sa policijom ispred Parlamenta FBiH nakon što su demonstranti na silu pokušali ući u zgradu. Nakon incidenta je uslijedila evakuacija zastupnika, a ubrzo su se razišli i borci.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.