Edin Gekić

Rođen 31.08.1987. godine u Travniku. Oženjen i otac dvoje djece.

Živi i radi u Gornjem Vakufu-Uskoplju, gdje je završio Osnovno obrazovanje i Srednju Ekonomsku školu gdje je stekao zvanje-Ekonomski tehničar.

Fakultet sporta i tjelesnog odgoja završio u Sarajevu gdje je stekao zvanje profesora. Trenutno zaposlen u privatnom sektoru.

Vlasnik je ugostiteljskog objekta, suvlasnik Optičke radnje.

Promovisao  Gornji Vakuf – Uskoplje kao grad sporta i aktivno učestvovao u razvoju kulturnog i sportskog života.

Trenutno obnaša funkciju Predsjednika Općinskog Odbora SDP BiH Gornji Vakuf-Uskoplje gdje je dobio povjerenje članstva za drugi mandat, te član je Predsjedništva Kantonalnog Odbora SDP SBK/ KSB. Dva puta bio kanditat za načelnika Općine Gornji Vakuf-Uskoplje 2012. i 2016. godine.

Poslije dvogodišnjeg mandata u Općinskom vijeću Gornji Vakuf-Uskoplje izabranog 2020. godine, nakon Općih izbora 2022.godine postao je Zastupnik u Skupštini SBK/KSB.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.