Federalna ministrica obrazovanja i nauke

Duraković održala sastanak sa predstavnicima Školegijuma

Federalna ministrica obrazovanja i nauke Jasna Duraković održala je jučer sastanak sa predstavnicima magazina Školegijum, koji je pokrenut kao platforma za kritičku analizu obrazovnih politika i praksi u Bosni i Hercegovini.

Iz Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke su saopćili da su sastanku prisustvovali autor projekta i odgovorni urednik Nenad Veličković i urednica portala Rubina Čengić.

Glavni fokus sastanka bio je planiranje zajedničkih aktivnosti i projekata između Ministarstva  i Školegijuma za ovu godinu.

Ministrica Duraković i predstavnici Školegijuma izrazili su entuzijazam zbog buduće saradnje i novih poduhvata. Učesnici sastanka očekuju da će ova saradnja rezultirati brojnim korisnim projektima i aktivnostima koji će doprinijeti unapređenju obrazovanja i nauke u Federaciji BiH, saopćeno je iz Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.