Duraković – Bećirović: Podrška za bh. dopunske škole u inostranstvu

Federalna ministrica obrazovanja i nauke Jasna Duraković razgovarala je jučer sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem o podršci za bosanskohercegovačke dopunske škole u inostranstvu, a radi jačanja naše kulture i obrazovanja širom svijeta.

Tema sastanka bila je i organizacija prvog skupa predstavnika dopunskih škola dijaspore BiH koji se planira za ovu godinu.

“Ovo će biti prilika da se naša globalna obrazovna zajednica okupi, razmijeni ideje i iskustva te zajedno gradi bolju budućnost za našu djecu, povezujući naše mlade sa domovinom. Zahvalni smo na ovoj prilici da radimo zajedno na unapređenju obrazovanja i jačanju veza sa našom dijasporom, istaknuto je na sastanku”, saopćeno je iz Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.