Druženje sa kandidatima na Bistričaku

U nedjelju, 2. septembra 2018. godine, na poznatom zeničkom izletištu Bistričak održano je druženje rukovodstava općinskih i gradskih organizacija, predsjednika izbornih štabova, kandidata na svim listama zakonodavne vlasti na predstojećim  Općim izborima, koordinatora i članova SDP BiH sa područja Zeničko-dobojskog kantona. Druženju je prethodio radno-edukativni sastanak, na kome su utvrđene smjernice djelovanja aktivista u narednom periodu.

U prelijepom ambijentu nekada popularnog izletišta nadomak Zenice, a danas nepravedno  zapostavljenog, učesnici su  razmjenjivali ideje i iskustva, a bila je to prilika i za stjecanje novih prijateljstava, što svakako doprinosi jačanju stubova socijaldemokratije na području ZE-DO kantona. Istodobno  je to i „vjetar u leđa“ SDP-u  Bosne i Hercegovine.

 

 

Ovo je prilika da  se zahvalimo svima koji su doprinijeli  u realizaciji ovog događaja, a posebno aktivistima  SDP BiH Regije Nemila, GO SDP BiH Zenica, KO SDP BiH ZE-DO kantona, kao i  gostima koji su uveličali druženje.

Ovo je  Partija za sve nas

Ovo je # ZemljaZaSveNas

Jer mi imamo #Plan 10

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.