Druženje povodom Prvog marta – Dana nezavisnosti BiH

Općinska organizacija SDP BiH Žepče je u subotu, 4.3.2017. godine sa početkom u 17,00 sati u restoranu „Rijeka“ Begov Han organizovala impozantan skup, odnosno druženje kojem je prisustvovalo preko 90 članova OO SDP BiH Žepče.

Prvi dio skupa je bio u znaku izvještaja o radu OO SDP BiH Žepče za 2016. godinu, a drugi dio je bio rezervisan za svečanu večeru, koja je priređena u čast državnog praznika, Prvog marta – Dana nezavisnosti BiH.

Na ovoj zabavi, pridružili su nam se mnogobrojni gosti, kojima smo se najtoplije zahvalili na podršci koju su nam pružali tokom kampanje za Lokalne izbore 2016.godine, a sve prisutne smo još jednom pozvali da se maksimalno uključe u rad naše organizacije i da što spremniji dočekamo sudbonosnu izbornu kampanju 2018.godine.