SDP BiH USK

Druženje kandidata SDP USK sa građanima MZ Ozmice II

Ovom su prilikom kandidati SDP-a od građana tražili i traže povjerenje na predstojećim izborima, a na osnovu reakcija i mišljenja građana, mogli su se dodatno uvjeriti u ispravnost SDP-ovih programskih rješenja koja su usmjerena ka daljnjem reformskom demokratskom procesu i izmjeni političke i ekonomske strukture na svim nivoima vlasti.

Slika

Jučer je u MZ Ozimice II održano druženje građana ove MZ i kandidata SDP USK-a za sve liste zakonodavne vlasti. Topao prijem građana nam daje ohrabrenja da smo i ovaj put izabrali kvalitetne kanididate, a što potvrđuje i reagiranje građana na ovom skupu.

Ovom su prilikom kandidati SDP-a od građana tražili i traže povjerenje na predstojećim izborima, a na osnovu reakcija i mišljenja građana,  mogli su se dodatno uvjeriti u ispravnost SDP-ovih programskih rješenja koja su usmjerena ka daljnjem reformskom demokratskom procesu i izmjeni političke i ekonomske  strukture na svim nivoima vlasti. 

U razgovoru sa građanima MZ Ozimice II, nosilac liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine  dr. sci. Hamdija Lipovača istaknuo je važnost lokalne zajednice, te kako vjeruje da će i građani Ozimica II svojim glasom za liste SDP-a na svim nivoima vlasti, doprinijeti napretku i ujedinjenju za dobrobit bosanskohercegovačkog čovjeka bez obzira na stranačku opredjeljenost.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.