MZ Trg Oslobođenja-Centar

Druženje kandidata OO SDP BiH Centar u FIS-u

Dobra atmosfera i druženje, osnovno je obilježje kandidata OO SDP BiH Centar za predstojeće Lokalne izbore 2016 godine. Nakon Bardakčija, u organizaciji kandidata za načelnika Općine Centar Igora Kamočajija i OO SDP BiH Centar na čelu sa dr Slavenom Kovačevićem, članovi i aktivisti SDP-a imali su novo interno druženje, ovoga puta u bašti legendarnog FIS-a u MZ Trg Oslobođenja – Centar.

Posebno raduje velika zainteresiranost građana, koji su u velikom broju prilazili našim kandidatima i razgovarali o predstojećim izborima, tražeći odgovore za pitanja koja ih interesiraju.

Posebno raduje, što građani Centra već sada prepoznaju iskrenost naših kandidata koji uvijek upućuju istu poruku a koja se odnosi da je SDP imao program iz 2012. godine sa stepenom ispunjenja obećanja od preko 75%, u prethodnom četverogodišnjem periodu, što svakako nije slučaj sa velikim brojem drugih stranaka.

Građani se, zapravo, ne mogu sjetiti da je bilo koja druga stranka imala bilo kakav program da bi uopće bili u stanju provjeriti stepen njihovog ispunjenja bilo kakvih njihovih obećanja. Zato je već sada jasno da pored demagoških izbornih poruka drugih stranaka sadržanih u jednoj veoma neodrživoj rečenici, sa namjerom poruke, o navodnoj brizi za različite kategorija stanovništva, jedino SDP ima konkretan Izborni program i konkretna obećanja za naredni mandatni period i kao takav jedini je spreman podnijeti završni račun građanima za sve što je urađeno u Općini Centar u organizaciji ili na inicijativu SDP-a. Građanima Centra je demagogije i lažnih poruka odavno preko glave.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.